Controler une carte Teracom

Free domotica! Forums How can I …? Synology NAS Controler une carte Teracom

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #1164
    Mika
    Keymaster

    Can you remove the “Virtual URL” panels in the dashboard menu and re-generate the panels ?
    I adapt the definition, it should not give you the error anymore.

    Mika

    #1165
    Coyote
    Member

    Hi Mika,

    I’ve done a refresh of my panels, and now, there is no error in the log anymore.
    Here is the message :

    2015-09-12 10:18:30.473 Message In Core : 1|HUB|vdevices|UPDATEPROPERTY|vdevices-1|url.one.send|true
    2015-09-12 10:18:30.736 vdevices : Message received – 1|HUB|vdevices|UPDATEPROPERTY|vdevices-1|url.one.send|true|1442045910633|72d0bc39bacd1a93baefde80bc2fb97f
    2015-09-12 10:18:31.023 Message In Core : 9|72d0bc39bacd1a93baefde80bc2fb97f|1|vdevices|HUB|1|DEVICE_UPDATED

    However, it’s still not working… Nothing sent on the network…
    I don’t know if that can help you, but we can’t make modifications in the custom menu in the dashboard. All options (config.button.label for example, colors) are not avaible or doesn’t work.

    Many thanks for the xml device. If you need (and want of course) I can help you to test it.. 😉

    JMarc

    #1166
    jamat
    Participant

    Hi,

    The same behaviour as JMarc experience.

    Greetings
    Jordi

    #1167
    Mika
    Keymaster

    I’ll now investigate why it doesnt work…

    #1168
    Mika
    Keymaster

    bug found and corrected. I’ll try to make the release tonight.

    Mika

    #1177
    Mika
    Keymaster

    New version of the service released.
    Mika

    #1178
    Coyote
    Member

    Hi Mika,

    Good job ! It works now ! Thanks a lot.

    Now I’m waiting for your new XML module 😉 (Always more.. lol)
    If I may help you (with my basics knowledge of course)..

    Thx

    JMarc

    #1180
    Mika
    Keymaster

    The xml device is available if you clock on the add button inside the virtual devices service

    #1182
    jamat
    Participant

    Perfect, running also.

    Thanks a lot!!!

    Jordi

    #1183
    Mika
    Keymaster

    No problem, you are welcome!
    Mika

    #1192
    Coyote
    Member

    Hi Mika,

    Thanks a lot for the XML device ! It works ! I can read a xml file, and the xpath works well for the main parameter (xml.value).

    I just have a problem, for the ‘xml.unit’ parameter :
    You can’t get back the value, but you only keep the xpath put in the parameter box.
    (ex : ‘/Monitor/item/unit’ instead of ‘°C’)

    JMarc

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.