DSM 6.0-7321

Free domotica! Forums How can I …? Synology NAS DSM 6.0-7321

Tagged: 

This topic contains 54 replies, has 10 voices, and was last updated by Mika Mika 1 year, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
  • Author
    Posts
  • #3020

    guillaume
    Participant

    Hello,
    My synology took automaticaly the latest update yesterday night (6.0-7321) and now PulseStation apps is not starting anymore. Could you please advise?
    regards
    G

    G

    #3021
    Mika
    Mika
    Keymaster

    The version 1.3.1 was released this morning.
    I just now rebuild the version for DSM6.0 7321 with the drivers that I had.

    You can reinstall it via the package center.
    Then check the installation log, usb dongle, etc

    #3023

    vryf
    Participant

    Bonsoir,
    La mise à jour en v1.3.1 ne marche pas.
    Pulsestation est vue “à l’arrêt” dans le centre de centre de paquet, et la la v1.3.0
    Lorsque je lance l’application, cela ne marche pas.
    Pourtant la mise à jour a semblé bien se dérouler (pas de message d’erreur)
    Cordialement,
    FV

    #3024

    guillaume
    Participant

    Same issue here. Nothing is downloaded and then it said the version has been successfuly installed. Showing version 1.3.0 and the Pulse service does not start.
    Thank you for your assistance
    G

    G

    #3025

    LaplaceII
    Participant

    Hello,

    same issue on my synology. I Uninstalled pulsestation (after DSM 6.x was installed). I reinstalled pulsestation from the package center. The installation seem to run but after installation I cannot start the pulsestation in the package center. Furthermore the package center shows still version 1.3.0. Additionally the package center provides a new version of the pulsestation 1.3.14. This update seems to be installed with the message to start the pulsestation which does not work/start…

    Would be pleased about your short time help!

    #3026
    Mika
    Mika
    Keymaster

    I’ll take a look today when i have time.
    Can you give me your nas model, installation log and tell me of the usb key is recognize?

    #3027

    guillaume
    Participant

    Thank you, using DS212j. I will send u the logs by email.
    Appreciate your help

    G

    #3028

    poleux
    Participant

    Hello,

    Same problem for me on a DS214play

    Cheers

    #3029
    Mika
    Mika
    Keymaster

    Will take a look at that tonight…

    #3030
    Mika
    Mika
    Keymaster

    Looking for someone available tonight to test it!

    #3031
    Mika
    Mika
    Keymaster

    I’m ready for everyone who wants to test DSM6, just contact me.
    If the tests are OK, I’ll release for everybody.

    #3032

    guillaume
    Participant

    i am available using my 3G to remote access my Synology, just sent u a direct email
    thanks

    G

    #3033

    LaplaceII
    Participant

    Hi Mika,

    sorry I was not available. Has something changed?

    Ragards
    Michael

    #3034

    LaplaceII
    Participant

    Hi Mika,

    for your information. I uninstalled and reinstalled Pulsestation. Got the same issues as described above 🙁

    However I hope you can fix is. My time today for testing is limited (easter, family….)

    Regards
    Michael

    #3035
    Mika
    Mika
    Keymaster

    Please contact me by mail so i can send you the new spk and then you can test…

    Give me also your nas model

    I need some feedback before publishing a new spk…

    info[at]pulse-station.com

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)

You must be logged in to reply to this topic.