[Support request] Pushover/synology

Free domotica! Forums Report a bug Pushover/synology

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  djandib 9 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #3747

    bastienP
    Participant

    Bonjour,
    Le seul problème que je rencontre actuellement est avec le services PushOver. En effet, lorsque je rajoute les informations et que je clique sur “ok”. Celui ci ne sauvegarde rien et rend impossible l’utilisation des notifications.
    Pouvez vous m’aider? je ne sais pas si vous avez besoin de plus d’informations..
    Merci beaucoup

    #3748

    djandib
    Participant

    I don`t speak france and I used the google translator for your posting.
    It was not possible for me to understand exactly where`s the problem…
    Did your pushover ever worked correctly?

    Did you read my posting from march:
    https://www.pulse-station.com/forums/topic/probleme-de-detection-fibaro-fgms-et-configuration-pushover/

    If you still have problems, tell me.
    I`ll be back tomorrow after visitng now the octoberfest 😉

    CU
    Andi

    #3750

    bastienP
    Participant

    Thank you for your answer
    I’m starting with Pulsestation and pushover have never worked correctly

    I understand the configuration of PushOver but when I put all informations (API Token/Key and Your User Key) on Pulsestation and clik “OK”. There is no information saved.
    My problem is only on saving changes un Pulsestation

    I’m sorry i have a bad english 😉

    Thx

    Bastien

    #3754

    K.Rens
    Keymaster

    Maybe it cannot write the settings to either a file or to the database.

    – Check the database connection, whether it’s working and writing data to the PulseStationDB database.
    – Fix access rights for the files:
    chown -R http:http /volume1/web/PulseStation/*

    If you cannot save the service settings, somewhere it cannot write the parameters sent.
    Do you have special characters maybe in any of the information?
    Try saving it one by one.

    Kind regards,
    K.Rens

    #3795

    bastienP
    Participant

    Effectivement la database ne s’est pas créé
    J’ai pourtant bien suivi le tuto mais rien n’y fait la base PulseStationDB ne se créer pas

    Y a t il quelque chose à faire en particulier?

    Merci

    Bastien

    #3806

    djandib
    Participant

    Hi Bastien,
    try this:

    Greetings Andi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.