jamat

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Logging of Sensor Values #1511
    jamat
    Participant

    Hi Mika,

    And is there a way for viewing that in imperihome app? I have seen graphics in imperihome demo system by clicking a sensors.

    Thks
    Jordi

    in reply to: USB Z-stick #1422
    jamat
    Participant

    Have you tried to execute

    dmesg | grep tty

    As it’s explain in Helpdesk – How do I know my USB key is detected

    In my case is /dev/ttyACM0 the same as synology installation

    I’m using Z-wave plus USB stick

    in reply to: Pulse Station installation on PI #1420
    jamat
    Participant

    Thanks Ludo too, It works also in my case.

    in reply to: Pulse Station installation on PI #1384
    jamat
    Participant

    In my case

    total 8
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 Oct 4 21:16 html
    lrwxrwxrwx 1 root root 23 Oct 5 21:35 PulseStation -> /usr/share/PulseStation
    drwxrwxrwx 2 root root 4096 Oct 4 21:53 PulseStationBackup

    I have installed three times with the same results

    Jordi

    in reply to: Pulse Station installation on PI #1370
    jamat
    Participant

    Hi,

    I have the same problem. In my case /var/www/PulseStation exists

    I can access ip_raspberry/phpmyadmin but not ip_raspberry/PulseStation

    Any idea?

    Thanks a lot

    in reply to: Controler une carte Teracom #1182
    jamat
    Participant

    Perfect, running also.

    Thanks a lot!!!

    Jordi

    in reply to: Controler une carte Teracom #1166
    jamat
    Participant

    Hi,

    The same behaviour as JMarc experience.

    Greetings
    Jordi

    in reply to: Controler une carte Teracom #1150
    jamat
    Participant

    Hi JMarc,

    Well, I have the same problem:
    – In the second case /Automaticaly) when I push de button I have seen this message in core service log (PAMETERS_PROBLEM)

    2015-09-11 09:15:17.539 vdevices : Message received – 1|HUB|vdevices|UPDATEPROPERTY|3|true|1441955717020|09eb3f2aa33e4de8427c9fc7d0db260b
    2015-09-11 09:15:18.824 Message In Core : 9|09eb3f2aa33e4de8427c9fc7d0db260b|1|vdevices|HUB|2|PARAMETERS_PROBLEM
    2015-09-11 09:15:21.467 Forwarding message : 0|HUB|HUB|AUTORESTART

    I don’t know why

    I’m fighting on it.

    Jordi

    2015-09-11 09:09:47.841 vdevices : Message received – 1|HUB|vdevices|UPDATEPROPERTY|vdevices-2|url.one.send|true|1441955384388|8bdb9bf08c0c0c73d2e5d51778b4e86a

    in reply to: Controler une carte Teracom #1124
    jamat
    Participant

    Hi,

    I think i have the same problem. I’m trying to send a http comand to imperihome app in order to use “speach synthesys” (http://localip:8080/api/rest/speech/tts?text=message&&. I’m using url virtual device…but it’s seems nothing it’s sending.

    Thanks

    Jordi

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)