jerem

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: CAM virtual device #1194
    jerem
    Participant

    Hi JMarc !

    Thanks for troubleshooting this issue, just a little question, how did you configure de main stream in HD and the sub stream in MJPEG ?
    What model of cam are you using ?
    I’ll check my settings when I have more time pretty soon so stay tuned 😉

    in reply to: 1.2.0 update #1113
    jerem
    Participant

    No, no button appears.
    There was an arrow next to each module so I could manually update all the modules.
    But no button.

    in reply to: Backup Question #967
    jerem
    Participant

    Ok so… after a few tries, here is how I made it work :
    I manually created the folder “PulseStationBackup” in the web folder (beware of the ‘S’ of Station, it’s a linux system and case sensitive -> did not work without the S), then gave the rights to the user http as you mentioned, and then it’s working.

    Thanks for your help, I think more will be affected by this.

    in reply to: Synology founds a malware / identifie un malware #885
    jerem
    Participant

    Ok thanks for your quick answer.

    Ok merci pour ta réponse rapide.

    Jeremy

    in reply to: Bouton dashboard à 4 boutons #880
    jerem
    Participant

    Ah oui merci, je l’avais mis en tant que simple value panel, je n’avais pas vu l’autre
    Merci 🙂

    in reply to: New forum #874
    jerem
    Participant

    Hello,

    Thanks for your hard work, I just installed Pulse-station today, so far so good, learning to use my mods… 🙂

    Regards,

    Salut,
    Merci pour ton travail, je viens d’installer Pulse-station aujourd’hui, pour l’instant ça se passe bien, j’apprends à utiliser mes modules… 🙂

    Cordialement,

    Jeremy

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)