checking node failure

Domotica gratuit Forums Report a bug checking node failure

Ce sujet a 5 réponses, 2 participants et a été mis à jour par Mika Mika, il y a 1 an et 10 mois.

6 sujets de 1 à 6 (sur un total de 6)
  • Auteur
    Messages
  • #1666

    Maybe
    Participant

    In the z-wave service the node failure check never returns a failure nor an OK

    #1668
    Mika
    Mika
    Admin bbPress

    This functionnality is just an “Nice To Have” option, it can give you eventually information about your device.

    You have to know that the “Node Failded” is one of the most complex functionality of the OpenZwave library.
    I added that information to give informations….

    #1681

    Maybe
    Participant

    And how do I know the device is added and configured correctly?
    For instance I only see one node for my ALMS, I suppose it is the motion sensor but where do I find the lux, temp and humidity sensor?

    #1691
    Mika
    Mika
    Admin bbPress

    If you edit your device, on the first page, you’ll see the status.
    If it’s complete => Everything is OK
    If not, you may have a problem.

    I’ll release the new version of the zwave service soon, so maybe wait for that version to see if your problem is solved.

    #1699

    Maybe
    Participant

    I’ll try to be patience 😉

    #1752
    Mika
    Mika
    Admin bbPress

    In the new version of the zwave service, you have a button “Test node” when you edit a device.

    If your device is marked as “Probe” or “Node Failed”, you can click on that button.
    It will try to restore the communication between your controller and your device.

    IMPORTANT : If your device have battery, be sure that he is wake up!

6 sujets de 1 à 6 (sur un total de 6)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet.