Imperihome is not working

Gratis domotica Forums Meld een bug Imperihome is not working

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  arnouf 2 jaren, 7 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Auteur
    Berichten
  • #1618

    guni
    Bijdrager

    I use pulse tation 1.2.2 on DSM 5.2-5644 and since the last update of Imperihome module I can not connect to it anymore.
    Each time I tried the core or imperihome module crashed

    #1644
    Mika
    Mika
    Sleutelbeheerder

    Problen is under investigation…

    #1762

    Coyote
    Lid

    Hi,

    Since the new release, I have problem with the Yahoo Weather and ImperiHome too.

    The temperature displayed on my phone is false, and never move.
    I try to remove/install the service… but still the problem.
    All is oki in the dashboard on my Internet navigator…

    An other question is about my smoke sensors. I have Popp smoke sensors, and they are not recognized… Is it possible to put new parameters in the ‘Advanced tab’ of the ImperiHome service ?

    Thanks for your help

    JMarc

    #1774
    Mika
    Mika
    Sleutelbeheerder

    Hi,

    Please send me by mail the content of your data directory so I can implement your smoke sensor.
    You can find the files in “/web/PulseStation/data”

    Tx,
    Mika

    #1781

    arnouf
    Bijdrager

    Hi Mika,

    After your answer by email I checked my pulse station and I answered you by email.
    And I’ve the same issue with Imperihome. Do I need to stop use the dev repository ?

    Let me knpw
    Best

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.