ImperiHome not working

Gratis domotica Forums How can I …? Synology NAS ImperiHome not working

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Avatar coldbringer 1 jaar, 4 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #11916
    Avatar
    coldbringer
    Bijdrager

    Hey, ImperiHome used to work very well and I was owner of the Premium / paid version. A couple of weeks after ImperiHome became a monthly-subscription service, the ImperiHome on my PulseStation / DS213+ stopped working. The service installed in PulseStation looks ok, health check ok also. But the App cannot connect to my system any more.

    Has anyone experienced similar issues? Was this caused by ImperiHome’s modifications? Do I need an Imperihome account? Any hints?

    Thanks in advance
    Coldbringer

    #11917
    Avatar
    LaplaceII
    Bijdrager

    Hi,
    I also got some years ago the Premium Account with one time Payment. Now I created an ImperiHome Account. Software still Works. You still can use the Software without paying a monthly fee.
    Regards
    Michael

    #11919
    Avatar
    coldbringer
    Bijdrager

    Hi, thanks for your reply. I think it has to do with my provider who has migrated me to “DS-Lite” / IPv6 only access. Anyone with knowledge how to tackle this?

    thx, Coldbringer

    #11920
    Avatar
    coldbringer
    Bijdrager

    Ok I got it – by accident, to be quite honest. ImperiHome Service is no longer available via https , only http….

    Next step: somehow manage to get access from outside despite the DS-Lite / IPv6 crap

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.