Pulse-station not running

Gratis domotica Forums How can I …? Synology NAS Pulse-station not running

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  alschout 3 jaren, 2 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #890

    alschout
    Bijdrager

    After succesfull install on my synology I get a “page not found” answer (http://192.168.2.4/PulseStation/) from synology.
    what could be wrong?

    kastdrive> more /var/packages/PulseStation/target/log/install.log
    08/09/15-16:54:43 Installation started
    08/09/15-16:54:52 PulseStation’s web interface installed.
    08/09/15-16:54:52 Default PulseStation’s services installed.
    08/09/15-16:54:52 Configuration done.
    08/09/15-16:54:52 Shortcut created.
    08/09/15-16:54:53 Script to restart application after reboot done.
    08/09/15-16:54:54 Drivers installed.
    08/09/15-16:54:54 Drivers loaded.
    08/09/15-16:54:54 Installation successfull.

    #896
    Mika
    Mika
    Sleutelbeheerder

    Hi,

    Please check via FileStation that the following directory exists :

    /web/PulseStation

    Mikael

    #899

    alschout
    Bijdrager

    Hi Mikael,
    this directory exists.
    There was also an old and no longer in use Joomla install in this “Web” directory.
    I removed it al and did a fresh install of Puls-Station.
    It is up and running right now.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.