[Support request] Synology, aeon stick & Imperihome

Gratis domotica Forums Meld een bug Synology, aeon stick & Imperihome

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #3121
    Avatarjsamson
    Bijdrager

    Hi guys,

    I have a strange issue and I can’t find the way to make it work again.
    The system works perfectly well but now nothing happen when I click on one of my switches in Imperihome.
    I had a look on pulsestation log for zwaves and I found it :

    2016-04-03 21:50:56.477 Error, mgr, Manager::GetDriver failed – Home ID 0x00000000 is unknown
    2016-04-03 21:50:56.477 Warning, Exception: Manager.cpp:372 – 100 – Invalid HomeId passed to GetDriver

    The switch turn off on imperihome and after 2 refresh it turn back on and nothing happen around.

    Any idea why I got this error ?

    Thanks

    #3126
    MikaMika
    Sleutelbeheerder

    Are you on DSM5 or 6 ?
    Can you give also the first line of the zwave log (it give generally an error code) ?

    #3130
    Avatarjsamson
    Bijdrager

    Hi Mika,

    I’m on DSM6 now and I cleared the log before sending the two above, I do have some more now but it’s a bit messy

    Pastebin

    Thanks !

    #3134
    MikaMika
    Sleutelbeheerder

    It’s strange because the first line of the log should be the OpenZwave version…
    If you just restart the service, the log are automatically resetted.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.