[Support request] ZWave cannot be installed/started

Gratis domotica Forums Meld een bug ZWave cannot be installed/started

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  K.Rens 2 jaren, 7 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #2613

    innovations
    Bijdrager

    Hello!

    I own a Synology 1815+ and bought an Aeon Z-Wave Stick.
    After installing the Z-wave Service from the Shop where are no properties displayed.

    In the WebDeveloper Tools i see that this file cannot be found:
    /PulseStation/data//zwave.json
    I took a look via SSH – this file is not there!

    Also after reinstall it is missing.

    Any suggestions?
    Thank you!

    Regards,
    Christian Holzmann

    #2619

    K.Rens
    Sleutelbeheerder

    Hi,

    If it’s the first time you plugin the usb key, reboot your synology.
    After that, inside the pulsestation administration, go to services/zwave and select the port.
    Then wait for 1 minute and see in the log (button) whether it can connect to your usb key.

    Kind regards,
    K.Rens

    #2664

    isaloane95
    Bijdrager

    Hi, I have a Nass Synology and i bought a Z-Wave + to rulle a fibaro wall plug.

    But whan i put the z-wave key on a usb of the nass, i can’t see the z-wave key and in can’t see the fibaro.

    In “Services/Zwave, in controler demands, i put “add device” and nothing …………

    Have you an idea ?

    #2666

    K.Rens
    Sleutelbeheerder

    Please create your own topic for specific questions concerning your own installation 😉

    Can you give me the top 20 lines of the zwave service log?

    You can also see whether the usb key is detected by following this:
    https://www.pulse-station.com/faqs/how-do-i-know-my-usb-key-is-detected/

    Kind regards,
    K.Rens

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.